Home Numeroscop 14.1.2021 11 2 9 9

14.1.2021 11 2 9 9

0
14.1.2021 11 2 9 9
Foto: Gruu

Este Anul Nou, pe stil vechi și-un 14 acordat cu energia macro ce ne-nsoțește î n acest an – 5, dornic de-a sparge bariere, de-a ieși din cadru, dornic de vizibilitate și de flexibilitate, cuceritor de perspective și de joc la niveluri diferite, văzute și nevăzute.

Cauza tuturor lucrurilor astăzi vine din 9, pe polaritatea „-” a căruia ne vorbește despre aroganță, atitudine superioară, credulitate, însingurare. (Pe „+” e vorba despre altruism, devotament, iubire, caritate, idealism, toleranță)

Cauza este 9, spun, ce se concretizează-n 14 – eu (1) și lumea noastră materială (4), care a fost la început chiar burta mamei (1+4+1 = 6, femeia mamă și tot ce derivă din manifestarile responsabile ale acesteia), vibrația globală a zilei.

Ai fost o sămânță (1) ce-a prins rădăcini în lumea aceea dinlăuntrul ei (care, deși e 2, fiind lichid… la alt nivel îl poți vedea ca pe un 4 – lumea fizică, concretă în care embrionul se dezvoltă). Ai pus din energia ta, de făt (vezi…ca și Făt Frumos din poveste) ca să repari tot ce era strâmb în lumea ta, în burta ei adică, fiindcă de-ai fi avut un mediu toxic, n-ai fi putut să te dezvolți.

Și…după 9 luni, ai văzut lumina. Alta. Cea a Noii Lumi. Cu un alt mediu în care trebuie să te dezvolți. Dar…spre deosebire de ce s-a întâmplat în interior, aici îți pare că ești liber….să faci fix ce te taie capul și, mai presus de-orice, să te consideri moțul! Să crezi că tu știi tot, că ești în vârful regnurilor, că dreptul de a stăpâni e unul din născare! Nu numai că nu mai dai din energia ta să repari, să reconstruiești, să rearmonizezi ce este-n jurul tău, dar distrugi totul! Fără să-ți pese că și pe ea, 1+4+1=6, Mama Natură, o doare! Că tu-i spargi burta căutând noi civilizații (a se-nțelege aici atenția-ți ce merge spre exterior), în loc să te asiguri că dezvoltarea ta-i normală: că ai mâini, ochi, urechi, picioare, dar și un creier, cu emisferă dreaptă, stângă și linia ce le unește! Că poți așa, întreg fiind (trup, suflet, spirit), să evoluezi ca să poți trece într-o altă…Nouă Lume. Cea subtilului, ce nu rămâne-ncorsetat în dens, în greu și-n mocirlos. Și nu se-ntâmplă după moarte (de fapt, se întâmplă și atunci), ci și în fiecare clipă, în care alegi întru Adevăr, cu Iubire și cu lumina Înțelepciunii.

Alege cu măsură în sens de întregire: a ta și-a lumii tale de acum! Reflectează asupra trecutului, ia ce e bun din el și mergi mai departe. Și asta-i trans/formare (9)!

error: Content is protected !!