Home Numeroscop 16.6.2021 18 9 16 7

16.6.2021 18 9 16 7

0
16.6.2021 18 9 16 7
Foto: Pixabay

Caută să nu rămâi cu capul în nori și nici captiv(ă) în delăsare.

Din dorința de a-ți forma o părere proprie despre ceva (orice) riști astăzi să pici în capcana aroganței („sigur(ă) pe puterea ta”) și a reacției „din rărunchi” (profund instinctuale chiar).  

Perspectiva e și de încăpățânare, ceea ce nu în toate situațiile e pe polaritate „-”. La fel, și critica. Spiritul critic excesiv (cu sine, dar și cu ceilalți) poate fi astăzi, coroborat cu năzuințe mult prea rigide, mâna pe care pierzi.

Înclinație spre chestiuni abstracte, subtilități, misticism. La antipod, practicism, energie debordantă și capacitate extraordinară de a materializa. Sunt, toate, căi de acces astăzi, ce ți se-nfățișează ca posibile alegeri.

Țintește scopuri valide, raportate la propriile tale calități și vulnerabilități! Dacă obiectivul va fi mult mai înalt decât posibilitățile tale reale de a-l atinge, te vei abandona frustrării (până chiar la deprimare).

Și amintește-ți că eșecul este doar o plajă mai largă de opțiuni (pe care evident că nu ai cum să le observi atunci când crezi că evoluezi într-un context sigur, pe care îl controlezi și în care nu ți se poate întâmpla nimic altfel decât ai prevăzut).

Cuvinte cheie: trezire, adevăr dureros ieșit la iveală, complot, minciună, final, ruină, structuri false, revoluție, zdruncinare, fulgerător, înțelegere greșită a ideii de „siguranță”.

error: Content is protected !!