Home Numeroscop 17.6.2021 19 10 17 8

17.6.2021 19 10 17 8

0
17.6.2021 19 10 17 8
Foto: 愚木混株 Cdd20

Predispoziție spre stări schimbătoare și la antipod (acum râzi, acum plângi), argumentând cu cele mai banale lucruri, duse la rang de absolut.

Succesul îți vine astăzi din propriile idei, născute din fina observație a propriei vieți (și învățare din lecțiile trecutului), dar și a experiențelor celor din jurul tău. Idei care, implementate în raport cu legea moralei, cu profesionalism și-n sens de dezvoltare a forței interioare, prind rădăcini solide pentru viitor.

În general, suprind, în polaritate „+”, ideea de încredere în rezolvarea favorabilă a unei acțiuni, însă aici pun un accent: Speranța nu e de ajuns. Este întâi ideea, pe care apoi trebuie să o simți. Să ai emoție la gândul că ea s-a materializat deja. Să te vizualizezi chiar în starea de finalizare a acesteia. Apoi să te concentrezi pe faptă, pe acțiunea în sine, în sensul materializării. Dacă nu treci prin toate aceste etape, speranța nu este validată.

Trasarea scopului,  adâncirea întru concretizare a acestuia, dar și contextele evolutive astăzi vin din sfera lui 5 (1+4), ceea ce evidențiază, într-o polaritate, amestecul contrariilor și moderația, în cealaltă polaritate, indispoziție, lipsa autocontrolului. Cu alte cuvinte…să fie nou (așa cum te îndrumă și vibrația destinului azi – 10), dar nu cu orice preț. Nu copiind, nu plagiind, nu căzând în capcana preamăririi și renumelui ce vin  exclusiv din sfera materială, bănească (adică din cerculețul de jos al lui 8), ci slavă prin filtrul spiritual (nu te gândi doar la religie!), al elitei, al înțelegerii faptului că orice tip de putere (nu doar cea materială) te poate defini (respectiv cerculețul de sus al lui 8).

Ascultă-i și pe ceilalți, luând în calcul argumentele pro și contra și nu te considera infailibil(ă).

error: Content is protected !!