Home Numeroscop 27.4.2021 18 9 14 5

27.4.2021 18 9 14 5

0
27.4.2021 18 9 14 5
Foto: Gerd Altmann

Învață minte prin înțelepciune!

Ce vreau să spun cu asta?

Tendința astăzi e de revoluționare a ta, a celorlalți, a cercurilor de oameni, a funcției, a profesiei, deci a sistemelor cu care te intersectezi. (La antipod, poți spune „nu” oricărui tip de oportunitate.)

Însă accentuez aici că riscul e să îți propui scopuri peste măsura posibilităților tale reale. Calibrează-ți calitățile și vulnerabilitățile cu efortul pe care îl presupune atingerea obiectivului propus.

Colectarea informațiilor întru transformarea modului de a fi (9) o faci astăzi natural prin sistemul lui 7, experiența trăită (așa că nu te da în lături de la experimetare), potențat sau diminuat de percepția ta emoțională asupra acțiunii pe care urmează să o întreprinzi.

Amintește-ți că ai nevoie nu numai de informațiile pe care le consideri tu utile, ci și de cele din alte domenii, considerate mai puțin folositoare!

Oamenii, mai ales cei de sex opus, sunt instrumentele prin care astăzi poți deveni varianta ta mai bună, iar familia (inclusiv grupul pe care îl consideri familie) poate fi o adevărată sursă de inspirație.

error: Content is protected !!