Home Numeroscop 28.4.2021 19 10 15 6

28.4.2021 19 10 15 6

0
28.4.2021 19 10 15 6
Foto: Gerd Altmann

În stabilirea scopurilor astăzi ori te blochezi așteptând garanții, ori te arunci cu parașuta fără să știi că ea se va deschide.

Un lucru este însă cert: ziua te aduce în planul inițierii, al începuturilor, al flexibilizării și al vioiciunii, în care-ți sunt testate curiozitatea, temperarea impulsivității printr-o abordare mai practică a lucrurilor, capacitatea de a risca, viziunea deschisă asupra vieții.

Diplomația, spiritul conciliant, asumarea răspunderii și evitarea situațiilor conflictuale îți sunt ajutoare de nădejde într-o zi printre ale cărei principale provocări e și aceea de a alege/decide.

Azi poți ajunge față în față cu obstacole, teste să le zicem (în plan sentimental, dar și în cel profesional), pe care le vei considera dificile. Cu cât gradul de dificultate ți se va părea mai mare, cu atât să știi că ești mai inflexibil(ă) în alegeri și că problema e la tine, nu în exterior!

Deci nu mai căuta fel de fel de argumente prin care să-ți justifici indecizia, fiindcă acestea, între altele, îi pot presa pe ceilalți, le pot tăia aripile și, implicit, visele propriilor vieți.

Se cere azi control interior (planul conceptual 1 4 7 sub semnul lui 8, precum este și cel al RAțiunii 7 8 9), unde se manifestă extremist chiar 7-le, controlul exterior, care, dacă îl scapi din planul conștient, devine chiar oglindă a furiei, a pasiunii (citește-o ca atașament), a sentimentelor tale de vinovăție. Deci, altfel spus, cu cât mai neîmpăcat(ă) cu tine ești, cu atât mai mult îi asuprești pe ceilalți. Cu cât rămâi în sfera jumătăților de măsură, cu atât viața ta va fi mai complicată.

Pune în prim plan familia și dedică-te ei. Nu sufocându-o cu dragostea ta, ci bucurându-te de tot ce-i mai armonios în sânul ei. Alege o mare iubire și asumă-ți decizia!

error: Content is protected !!